PayPal LogoBeställning

Minimiorder 100kr.

Fraktfritt inom Sverige vid order över 300kr.


Betalningsalternativ

Hos oss kan du betala med bank- och kreditkort, via PayPalkonto, Swish eller förskott till Bankkonto.

De bank- och kreditkort som du kan betala med är VISA, MasterCard, Maestro och American Express. Vid beställning reserveras beloppet och när varorna skickas från vårt lager dras sedan beloppet från ditt konto. Alla kortbetalningar hanteras av PayPal. För din säkerhet krypteras kortköpen så att ingen obehörig kan se din information.

Leveranstider

Leveranstiden är ca 1-2 arbetsdagar efter inkommen betalning, vid hög belastning kan leveranstiden bli något längre men vårt mål är att leverera så fort som möjligt. Vid egna val(ex. namntavlor) eller större beställningar kan leveranstiden bli något längre, ca 5-7 dagar. Har du bråttom med din beställning skriv de i meddelanderutan i kassan så försöker vi ordna det.

Paket skickas endast på helgfria vardagar.

Leveranser

Alla leveranser sker med PostNord. En fraktavgift om 29kr tillkommer alla ordrar(fraktfritt vid beställning över 300kr). Finns även möjligheten att hämta paketet själv hos oss på vårat kontor/lager i Keräsjoki, Haparanda, då tillkommer givetvis ingen fraktavgift.

Det är på köparens ansvar att se till att den leveransadress som uppgivits vid beställningstillfället är korrekt och att alla kunduppgifter stämmer.

Har din leverans ej dykt upp inom 7 dagar från det att du fått mejl om att den är skickad så måste du höra av dig! order@qutedesign.se


Avbeställning

Avbeställning är möjlig fram till den tidpunkt ordern skickats. Avbeställning efter det att ordern skickats är ej möjlig.
En avbeställning är ej giltig förrän bekräftelse mottagits från mig.


Garanti

Vi har en garantitid på 2 månader för eventuella fabrikationsfel av delar som kommer från våra leverantörer. Slitage vid användning täcks inte av garantin. Upptäcker du snabbt att något verkar galet med ditt smycke/accessoar kontakta Qute Design så åtgärdar vi det så fort som möjligt! info@qutedesign.se


Ångerrätt/Returer

Du har alltid öppetköp i 14 dagar enligt konsumentköplagen, ångerrätt/retur gäller inte vid specialbeställda varor(ex. smycken där du valt egen text, namntavlor). Det enda villkoret är att varan kommer tillbaka i originalskick d.v.s. att den ej är använd och därmed befinner sig i väsentligt oförändrat skick.
Vid retur bekostar du själv returfrakten. Så snart vi mottagit din retur och inspekterat den kontaktas du. Vid en eventuell felleverans kontaktar du oss direkt via mail info@qutedesign.seInformation

All metall är känslig mot kemikalier, tex parfym, bodylotion, hårspray odyl. Även salter mm i huden kan påverka metall och missfärgningar i pläteringar uppstår. Silver-/Guldfärgad metall blir förr eller senare alltid missfärgad.
Silver-/Guldfärgad metall kan missfärgas olika snabbt beroende på bärare. Vissa kan ha det hur länge som helst medans för vissa missfärgas dom snabbt. Smycken i metall bör förvaras i lufttäta påsar/organsapåsen den levereras i när dom inte används och hållas borta från vatten, detta för att möjliggöra längre hållbarhet. 

Alla metalldelar är nickelgodkänd/nickelfria enligt mina leverantörer! Med nickelfri/nickelgodkänd menas tyvärr inte att den helt fri från nickel utan att den avger en viss mängd(en väldigt liten mängd) under en viss tid enligt EUs gränser. Så är du extra känslig mot nickel så rekommenderar jag att bära smyckena endast under kortare stunder eller välja smycken helt utan metaller ex. wraparmband, elastiska, makramé eller paracord.

Örhängeskrokarna till alla silverfärgade örhängen är i kirurgisktstål för att minimera risk för eventuella allergier! Vissa undantag finns, men då finns information till det smycket och dom krokarna är i nickelgodkänt/nickelfri metall.

Rostfritt stål är ett underhållsfritt material. Kan användas i vatten och behöver inte putsas. Vissa nickelallergiker kan bära rostfritt stål då nicklet är så hårt pressat i metallen att de inte släpper ifrån sig det.

Tips på rengöring av missfärgade oäkta metaller: Ljummet vatten och tandkräm, gnugga smycket/smyckena lite försiktig mellan händerna med tandkrämen i ca 30sekunder, skölj av och torka torrt! Smycket blir som nytt igen! :) Om de finns svåråtkomliga ställen går det även att använda en mjuk tandborste för att komma åt, borsta ca 30sek. Detta fungerar inte om smycket är nött så metallen har kommit fram.

Varuillustrationer

Vi har gjort vårat bästa för att ge en rättvis bild av våra varor men vi vill ändå informera om att alla illustrationer endast är en fingervisning av varans utseende och att verkligheten kan skifta en aning. Tänk på att färgtoner kan skifta kraftigt från skärm till skärm. Allt material på vår hemsida är skyddat enligt upphovsrättslagen och får ej laddas ner, kopieras eller på något vis tas från sidan.


Reservation


Qute Design reserverar sig för eventuella prisjusteringar, felskrivningar, eventuella färgavvikelser och slutförsäljning(speciellt under marknadshelger då uppdatering av produktantal sker efter marknadens slut, vid beställning under sådana helger och produkten är slutsåld kontaktas beställaren så snart som möjligt).